Dejan Petar Zlatanović – Lončar napušta brod koji tone

0
219

To što Lončar više nije član Glavnog odbora Srpske napredne stranke govori o tome da on ima informacije koje mi nemamo te da napušta brod za koji zna da tone izjavio je novinar i urednik portala Srbin info Dejan Petar Zlatanović.

Kako su javili pojedini beogradski mediji, aktuelni ministar zdravlja Zlatibor Lončar podneo je ostavku na sve stranačke funkcije i vratio knjižicu SNS-a. Kako je preneo portal Srbin info na zvničnom sajtu SNS, njegovo ime se više ne nalazi na spisku članova GO stranke. Prema pojedinim najavama, on bi mogao da ostane u politici i napravi politički pokret. Iz Srpske napredne stranke demantovali su vest da je ministar zdravlja Zlatibor Lončar podneo ostavku na sve stranačke funkcije i vratio partijsku knjižicu. Da li je Lončar i dalje član SNS i da li će se obistiniti dobro znana rečenica „Kada čujete da je Zlatibor Lončar okrenuo leđa Aleksandru Vučiću, znajte da je počeo kraj SNS režima“ pitali smo novinara i urednika portala Srbin info Dejana Petra Zlatanovića.

Pre desetak dana u javnosti se pojavila informacija da je ministar zdravlja Zlatibor Lončar napustio Srpsku naprednu stranku, da se njegovo ime više ne nalazi na spisku članova Glavnog odbora stranke te da planira da ostane u politici, ali ne pod okriljem SNS već da pravi dogovor o novom političkom angažmanu u suprotnom taboru sa Sašom Vukadinovićem.

Novinar i urednik portala Srbin info Dejan Petar Zlatanović je komentarišući ovu vest rekao da je Zlatibor Lončar na čelu frakcije u Srpskoj naprednoj stranci na koju predsednik stranke Aleksandar Vučić ima najmanje uticaja, a da to što više nije član Glavnog odbora stranke govori da Lončar ima informacije sa kojima mi nismo upoznati aludirajući na to da Lončar napušta brod koji tone.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here