Vučić – Ugovor o zaposlenju najboljim diplomcima medicinskih fakulteta i škola

0
137

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas ceremoniji uručenja ugovora o zaposlenju najuspešnijim diplomcima svih medicinskih fakulteta i srednjih medicinskih škola u Srbiji i poručio da država želi da najbolji ostanu ovde.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas ceremoniji uručenja ugovora o zaposlenju najuspešnijim diplomcima svih medicinskih fakulteta i srednjih medicinskih škola u Srbiji i poručio da država želi da najbolji ostanu ovde a da je na državi da im pomogne u tome i da učini sve da im omogući bolje uslove za rad.

Lazar Davidovic dekan Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, obratio se najuspešnijim diplomcima medicinskih fakulteta i srednjih škola.

Milica Markagić doktorka KBC Kosovska Mitrovica je istakla da program zapošljavanja najboljih diplomaca pruža nadu i vraća veru u to da se prave vrednosti još uvek cene.

Posao i specijalizacije dobilo je 200 mladih lekara sa prosekom 9,5 i 10. Ugovore o radu dobilo je još 500 najuspešnijih diplomaca srednjih medicinskih škola, budućih sestara i tehničara. U okviru Programa zapošljavanja najuspešnijih, koji je Ministarstvo zdravlja pokrenulo 2018. godine, do sada je zaposleno 511 lekara i 900 medicinskih sestara i tehničara.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here