Tomislav Lovreković – Dugačak je spisak onih koji pokušavaju da ubiju Aleksandra Vučića

0
203

Na pitanje ko su zaverenici koji pokušavaju da ubiju Aleksandra Vučića, novinar i građanski aktivista Tomislav Lovreković je izjavio da ih je teško sve nabrojati, ali da se na spisku nalaze neki ministri, pojedine strane diplomate, otuđeni delovi MUP-a, tajkuni, kriminalni klanovi sa ogromnim ambicijama, susedne države i kvazidržave kao i nezavisni mediji.

Na televiziji Pink emitovan je dvadesetominutni video zapis čiji je autor Tomislav Lovreković, a u kojem su urednici i novinari pojedinih medija optuženi da su strani plaćenici čiji je cilj da ubiju predsednika Aleksandra Vučića, njegovu porodicu, a samim tim i Srbiju. Lovrekovićev spisak je poduži – tu su novinari nezavisnih medija, lideri opozicije, strani ambasadori i pojedine države, kriminalni klanovi, tajkuni, ali i pojedini ministri. Zamolili smo Lovrekovića da nabroji neke od tih stranih plaćenika, ko ih plaća i da obrazloži na koji način pokušavaju da ubiju Vučića.

Film o napadima na Aleksandra Vučića, pod nazivom „Meta porodica“ snimljen je u nezavisnoj produkciji, a autor, Tomislav Lovreković, bivši učesnik pokreta Otpor, novinar i građanski aktivista, u filmu otkriva ko i kako pokušava da sruši Vučića i Srbiju i  ko stoji iza konstantnih napada dela opozicije i medija koji se nalaze pod njihovom uređivačkom kontrolom, na predsednika Srbije i članove njegove porodice.

Autor u filmu  objašnjava i kako se dogodilo da deo države učestvuje u njenom rušenju i kako je postalo legitimno da porodica Vučić svakog dana, 24 sata bude meta napada. Lovreković smatra da su Vučićevi protivnici, svesni činjenice da ne mogu politički da ga poraze, našli njegovu “slabu tačku”, a to je porodica i da je u pitanju zavera koja ima za cilj da sruši našu zemlju rušeći jednog čoveka. Na pitanje ko su zaverenici Lovreković je izjavio da ih je teško sve nabrojati, ali da se na podužem spisku nalaze neki ministri, pojedine strane diplomate, otuđeni delovi MUP-a, tajkuni kojima država više nije igračka u rukama, kriminalni klanovi sa ogromnim ambicijama, susedne države i kvazidržave kao i nezavisni mediji.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here