Ministar Vulin uručio tradicionalne nagrade pripadnicima MUP-a

0
112

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin uručio je danas tradicionalne nagrade pripadnicima MUP-a,  najhrabrijem i najposvećenijem policijskom službeniku, ali i omiljenom kolegi među pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova.

Na svečanoj dodeli priznanja, ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin uručio je danas tradicionalne nagrade pripadnicima MUP-a, najhrabrijem i najposvećenijem policijskom službeniku, ali i omiljenom kolegi među pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova.

Ministar Vulin je istakao da nijedan od nagrađenih policijskih službenika nije tražio niti očekivao da bude nagrađen, jer je za njih najveća nagrada da brinu o svojoj državi i narodu. Specijalno priznanje, statua „Grifona“, koja se tradicionalno dodeljuju u Ministarstvu unutrašnjih poslova uručena je za izuzetnu hrabrost Nenadu Obradoviću, pripadniku Interventne jedinice 92 Policijske uprave za grad Beograd. „Grifona“ za izuzetnu posvećenost, u okviru ove tradicionalne manifestacije, dobila je Fatima Dangalak, zaposlena na Upravnim poslovima u Policijskoj upravi Novi Pazar. Titulu omiljenog kolege ponela je Dragana Stevanović, pripadnica saobraćajne policije u Kraljevu.

Na svečanoj dodeli priznanja ministar Vulin je istakao da je Ministarstvo unutrašnjih poslova veliko i brojno ministarstvo u kome ne prođe ni jedan dan da ne bude podviga koji je vredan pažnje i obeležavanja i da Srbija ima ljude na koje može da se osloni.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here