Vladimir Vuletić – Moj zadatak je da vratim Srbiji dušu

0
130

Profesor Pravnog fakulteta u Beogradu Vladimir Vuletić izjavio je da će se kandidovati za predsednika Srbije na predstojećim izborima, a kao razlog naveo je svoju nameru da učini sve kako bi Srbija postala pravna država u kojoj bi vladavina prava bila postavljena na pijedastal.

Kandidaturu u trci za predsednika Srbije na predstojećim izborima aprila ove godine najavio je, između ostalih i profesor Pravnog fakulteta Vladimir Vuletić, predsednik pokreta Crno na belo. Upitali smo ga šta će ponuditi građanima u predizbornoj trci, kako će upoznati glasače sa svojim pokretom i politikom koju zastupa i kakve rezultate očekuje na izborima.

Kandidature na predsedničkim izborima, koji će se održati 3. aprila, a biti raspisani početkom marta, do sada je najavilo tek nekoliko političkih organizacija. Pored poznatih imena iz sveta politike, kandidaturu za predsednika Srbije na predstojećim izborima najavio je i profesor Pravnog fakulteta Vladimir Vuletić. Kao razlog za ovaj potez, profesor Vuletić je naveo svoju nameru da učini sve kako bi Srbija postala pravna država u kojoj bi zakon jednako važio za sve njene građane i u kojoj bi vladavina prava bila postavljena na pijedastal.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here