Svečanost povodom usavršavanja 11. generacije polaznika Visokih studija bezbednosti i odbrane

0
152

Ministar odbrane Nebojša Stefanović prisustvovao je danas svečanom početku usavršavanja 11. generacije polaznika Visokih studija bezbednosti i odbrane u amfiteatru Škole nacionalne odbrane „Vojvoda Radomir Putnik“. On je polaznicima poželeo da steknu znanja kojima će doprineti da Srbija bude još jača, ali i da bude izvoznik stabilnosti u našem regionu. 

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović prisustvovao je danas u amfiteatru Škole nacionalne odbrane „Vojvoda Radomir Putnik“ svečanom početku usavršavanja 11. generacije polaznika Visokih studija bezbednosti i odbrane. Ministar je na samom početku izrazio zadovoljstvo što Škola nacionalne odbrane od prošlog leta nosi ime našeg velikog vojskovođe Radomira Putnika. Ukazujući na ogromno interesovanje za Visoke studije, koje predstavljaju najviši nivo usavršavanja u sistemu odbrane, on je polaznicima Visokih studija poželeo da steknu znanja kojima će doprineti da Srbija bude jača i  istakao da Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije posvećuju veliku pažnju usavršavanju.

Među slušaocima 11. klase su oficiri Ministarstva odbrane, pripadnici MUP-a i drugih ministarstava, predstavnici Narodne skupštine Republike Srbije i državnih agencija, kao i pripadnici Ministarstva odbrane i Oružanih snaga BiH i MUP-a Republike Srpske.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here