Zdrava Srbija otvorila kancelarije Gradskog odbora stranke u Smederevu

0
96

Zdrava Srbija otvorila je kancelarije Gradskog odbora stranke u Smederevu. Tom prilikom predsednik stranke Milan Stamatović poručio je da je u Smederevu za početak, dovoljno desetak časnih i poštenih ljudi, čiji će žar u narednih godinu, tri ili pet privući hiljadu onih koji normalno i racionalno razmišljaju o svojoj i budućnosti svoje dece.

Zdrava Srbija oformila je Gradski odbor i u Smederevu, a otvaranju kancelarije odbora prisustvovao je i predsednik stranke Milan Stamatović koji je rekao da u Smederevu još uvek postoji energija i volja da se nešto menja, da se radi na zaštiti nacionalnih interesa, na zaštiti naših proizvođača i naših resursa.

Za poverenika stranke u Smederevu izabran je Saša Radosavljević, koji je rekao da će sa svojim timom nastojati da okupi ljude bez ikakve mrlje u svojoj političkoj karijeri, ljude od struke, ljude nezavisne od politike u smislu da ne žive od nje.

Predsednik Izvršnog odbora Zdrave Srbije Arsen Đurić je naglasio da je veliki uspeh da jedna stranka koja postoji tek dve godine ima već više od 70 povereništava, kancelarija, opštinskih i gradskih odbora širom Srbije.

Na istorijski i privredni značaj Smedereva ukazao je potpredsednik Zdrave Srbije Miloljub Albijanić, podsetivši da je Smederevo simbol srpske državnosti i srpske industrije.

Gradski odbor u Smederevu kao i ostali organizacioni delovi Zdrave Srbije boriće se protiv korupcije, za zaštitu nacionalne ekonomije, protiv bele kuge i za suštinsku decentralizaciju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here