Grupa „Tate za decu“ obnovila igralište u naselju 4. Jul

0
111

Grupa „Tate za decu“ postoji od oktobra 2020. godine i organizovala je i učestvovala u brojnim humanitarnim akcijama. Najponosniji su na igralište koje su obnovili u svom naselju, a nastavljaju i dalje da pomažu svim sugrađanima kojima je pomoć potrebna. Ukoliko želite da im se pridružite u njihovoj humanitarnoj misiji potražite ih na fejsbuku.

Grupa „Tate za decu“ Zrenjanincima je poznata po brojnim humanitarnim akcijama sprovedenim u proteklom periodu. Grupa je oformljena sasvim slučajno i cela priča je krenula akcijom za prikupljanje sredstava za lečenje devojčice Lane.

Tate iz grupe „Tate za decu“ ponosne su na sve sprovedene sopstvene akcije, ali i na uključivanje u druge humanitarne aktivnosti. Najponosniji su, međutim, na obnovu igrališta u naselju 4. juli i posebno na to što je akcija privukla veliki broj komšija i pokrenula dobru energiju među sugrađanima.

Iz grupe „Tate za decu“ pozvali su sugrađane da pomognu i rad grupe „Obrok za porodicu“ i da na taj način pomognu svakom sugrađaninu, koji je u stanju potrebe, da ima siguran obrok svakog dana.

Članovi grupe „Tate za decu“ i njihovi prijatelji podelili su ove godine i paketiće deci iz ugroženih porodica sa teritorije grada. Trenutno prikupljaju pomoć za jednu porodicu iz Mužlje i jednu porodicu sa Nove kolonije pa svi koji mogu pomoći, na bilo koji način, tate mogu kontaktirati na fejsbuku u okviru grupe „Tate za decu“.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here