Zdrava Srbija u koaliciji “Suverenisti”

0
295

Stranke Dosta je bilo i Zdrava Srbija i pokret Živim za Srbiju predstavili su koaliciju koja će na beogradskim i parlamentarnim izborima nastupiti pod nazivom “Suverenisti”.

Stranke Dosta je bilo i Zdrava Srbija i pokret Živim za Srbiju ozvaničili su koaliciju za učešće na izborima u aprilu. Ta koalicija nastupiće na listi pod nazivom “SUVERENISTI – Saša Radulović, Milan Stamatović, Jovana Stojković”. Suverenisti se bore protiv pretvaranja Srbije u izvor jeftine radne snage, kao i protiv ekonomskog porobljavanja od strane globalističkih korporacija i banaka i zalažu se za Evropu u kojoj će postojati saradnja suverenih država, a protiv su ulaska Srbije u EU, koja je postala nadnacionalna birokratska struktura i servis za interese globalista, rečeno je na konferenciji za medije. Predsednik stranke Zdrava Srbija Milan Stamatović rekao je da su ove tri stranke napravile korektan sporazum u korist Srbije i građana Srbije. Nada se dobrim rezultatima i ulasku koalicije u parlament.

Prvi na listi koalicije Suverenisti na parlamentarnim izborima biće predsednik Dosta je bilo (DJB) Saša Radulović, a prvi na listi za beogradske izbore potpredsednik te stranke Vojin Biljić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here