Novi stanovi za 152 pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije u Nišu

0
166

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić i potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović dodelili su danas u Nišu ključeve 152 stana za aktivne i penzionisane pripadnike Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.

Premijerka Srbije Ana Brnabić i ministar odbrane Nebojša Stefanović uručili su ključeve 152 stana za aktivne i penzionisane pripadnike Ministarstva odbrane i Vojske Srbije. Brnabić je zahvalila pripadnicima sistema odbrane i njihovim porodicama na svemu onome što rade i što vole i čuvaju našu zemlju.

Ministar Stefanović rekao je da je danas veliki dan za sve u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije zato što će se ovde skućiti ukupno 152  porodice pripadnika Vojske Srbije i Ministarstva odbrane.

Ceremoniji su pored premijerke Brnabić i ministra Stefanovića prisustvovali i gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski, predsednik Skupštine Grada Niša Boban Džunić, pomoćnik ministra za ljudske resurse Katarina Tomašević, komandant Kopnene vojske general-potpukovnik Milosav Simović, načelnik Kabineta ministra odbrane pukovnik Stevan Kotarlić, načelnik Uprave za infrastrukturu pukovnik Slobodan Starčević, kao i članovi porodica aktivnih i penzionisanih pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije koji su danas dobili nove stanove.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here