Borko Stefanović o rezultatima koalicije Ujedinjena Srbija na predstojećim izborima

0
100

Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović je izjavio da se na listi koalicije Ujedinjeni za pobedu Srbije nalaze kandidati koje povezuje “osećaj odgovornosti, poštenje i sjajna biografija” i pozvao građane da u što većem broju izađu na izbore.

Među prvih 10 na parlamentarnoj listi koalicije Ujedinjena Srbija, osim potpredsednice SSP Marinike Tepić koja je nosilac liste, nalaze se i predsednik Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac, potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić, kao i bivša ministarka u vladi Zorana Đinđića, Gordana Matković, i profesor Vladeta Janković. Među prvih 10 su i zamenik predsednika SSP Borko Stefanović, zamenica predsednika DS Dragana Rakić, potpredsednik DS Siniša Kovačević, profesor Fakulteta organizacionih nauka Vladimir Obradović, dok je deseto mesto pripalo Pokretu slobodnih građana (PSG). Šta povezuje ove ljude koji su se našli na zajedničkoj listi i kakve rezultate mogu da ostvare na predstojećim izborima pitali smo zamenika predsednika SSP Borka Stefanovića.

Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović je izjavio da se na listi koalicije Ujedinjeni za pobedu Srbije nalaze kandidati koje povezuje “osećaj odgovornosti, poštenje i sjajna biografija” kao i nestranačke ličnosti i ljudi koje je on nazvao herojima. Stefanović je pozvao građane da u što većem broju izađu na izbore, i dodao da očekuje pobedu koalicije Ujedinjena Srbija jer u ovu izbornu trku nisu ušli zbog mandata već zbog toga što ceo narod Srbije želi promenu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here