Nenad Kulačin o Šapićevim tužbama

0
227

Nenad Kulačin jedan od autora podkasta”Dobar, loš, zao” je izjavio da su Šapićeve tužbe protiv njega i Marka Vidojkovića dokaz nemoći i duboke iskompleksiranosti nekoga ko pretenduje da bude na jednoj od najodgovornijih funkcija u državi a to je gradonačelnik Beograda, i da će zaštitu svojih prava potražiti pred sudom u Strazburu.

Kandidat za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić odlučio je da podnese još jednu tužbu protiv autora podkasta “Dobar, loš, zao” Marka Vidojkovića i Nenada Kulačina zbog povrede duševnog mira. Advokat Nemanja Todorović novu Šapićevu tužbu ocenjuje kao besmislenu, “što se od jednog naprednjačkog kandidata i očekivalo”. Advokatica Sara el Sarag predlaže Šapiću da nastavi sa svojim tužbama: “Što više tužbi, to više medijskog prostora za naše klijente. Dizaće se prašina i pompa, a i mi ćemo imati više posla”, navela je el Sarag. Kako komentariše Šapićeve tužbe pitali smo Nenada Kulačina.

Komentarišući odluku kandidata za gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića da podnese još jednu tužbu protiv autora podkasta “Dobar, loš, zao” zbog povrede duševnog mira, jedan od autora podkasta Nenad Kulačin je izjavio da se raduju tom procesu i da će zaštitu svojih prava potražiti pred Evropskim sudom za ljudska prava u Strazburu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here