Centar Ministarstva odbrane Zrenjanin – Poziv za uvođenje u vojnu evidenciju

0
22

Centar Ministarstva odbrane Zrenjanin poziva sva lica muškog pola rođena 2005. godine i starijih godišta, koja nisu uvedena u vojnu evidenciju da se jave radi uvođenja u istu. Uvođenje u vojnu evidenciju moguće je do 28. februara, a regrut koji se uvodi u evidenciju sa sobom treba da ponese samo ličnu kartu ili drugu javnu ispravu iz koje se može utvrditi njegov identitet. 

Na osnovu Zakona o vojnoj, radnoj i materijalnoj obavezi i Uredbe o načinu i postupku izvršavanja vojne, radne i materijalne obaveze pozivaju se sva lica muškog pola rođena 2005. godine i starijih godišta, koja nisu uvedena u vojnu evidenciju da se jave radi uvođenja u istu. Lica sa teritorije opštine Zrenjanin treba da se jave u Gundulićevu bb Zrenjanin, lica sa teritorije opštine Novi Bečej – Maršala Tita 66 Novi Bečej, lica sa teritorije opštine Žitište – Cara Dušana 15, lica sa teritorije opštine Sečanj – Vožda Karađorđa 69 Sečanj i lica sa teritorije opštine nova Crnja – ulica JNA broj 110.

Uvođenje u vojnu evidenciju vršiće se svakog radnog dana u vremenu od 9 do 15 časova za opštine Zrenjanin, Novi Bečej i Žitište, a u vremenu od 9 do 13 časova, svake prve i treće srede za opštinu Sečanj, svake druge i četvrte srede za opštinu Nova Crnja u periodu od 16. januara do 28 februara tekuće godine.

Regrut koji se uvodi u vojnu evidenciju treba da ponese ličnu kartu. Ukoliko je ne poseduje na uvid treba da ponese drugu javnu ispravu iz koje se može utvrditi njegov identitet.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here