Savo Manojlović – Protiv rijalitija 43,6 odsto ispitanika

0
90

Direktor kampanje „Kreni-promeni“ Savo Manojlović izjavio je danas da je 43,6 odsto ispitanika u istraživanju odgovorilo da rijaliti programe na televizijama sa nacionalnim frekvencijama treba ukinuti, dok 28,1 odsto smatra da treba da budu strogo kontrolisani.

Manojlović je na konferenciji za novinare rekao da se u istraživanju 20,4 odsto opredelilo protiv ukidanja rijaliti programa, dok 7,9 odsto nema stav. Istraživanje je sprovedeno telefonski od 8. do 17. juna, a učestvovalo je 1.219 ispitanika. Manojlović je istakao i da su oni pre četiri godine podneli predlog zakona o ukidanju rijalitija i da on stoji u Skupštini.

Manojlović je dodao i da je urađeno istraživanje o iskopavanju litijuma i bora u Srbiji i istakao da 52,8 odsto smatra da ga treba zabraniti, 10,4 odsto da se može iskopavati uz poštovanje ekoloških standarda i 27,9 odsto da treba rudariti litijum i bor.

Manojlović je rekao da je vlast u Srbiji branila i rijaliti i projekat Rio Tinto i da predsednik republike svoju funkciju obavlja kao hobi, a istinski se bavi odbranom rijalitija i Rio Tinta koje pominje u svakom izlaganju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here