Tišma – Stakleni baloni za rakiju i vino, rakijski kompleti

0
116

DOO Tišma ove nedelje iz svoje ponude izdvaja razne vrste staklenih balona za rakiju i vino,rakijski komplet i još dosta toga.

U najvećoj robnoj kući u Zrenjaninu doo Tišmi, koja se nalazi u Beogradskoj ulici bb možete pronaći elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu, belu tehniku i male kućne aparate, mašine, alate za hobiste i profesionalce, HTZ opremu i šrafovsku robu.

U sezoni pečenja rakija u Tišmi ove nedelje izdvajaju  staklene balone za rakiju i vino, plastičnu burad kao i burenca za rakiju.Tu su i vrenjače za vino, menzure, širimetri, termometri za tečnost i rakijski komplet. U Tišmi možete naći i refraktometar za slad vina,meda i sokova.

Robna kuća Tišma nalazi se u Beogradskoj ulici bb. Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here