Stovarišta Ogrev u svojoj novoj akciji koja traje od 12. do 19. januara nudi širok izbor proizvoda po veoma povoljnim cenama

0
103

Stovarišta Ogrev u svojoj novoj akciji koja traje od 12. do 19. januara nudi širok izbor proizvoda po veoma povoljnim cenama.

 

U stovarištima Ogreva AD član Keramika Jovanović grupe, možete pronaći sve za vašu kuću na jednom mestu, kompletan gradjevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i ogrevno drvo i ugalj. Stovarišta Ogrev kontinuirano vrše ulaganja u objekte i opremu, pa kvalitetan i bogat asortiman robe, uz stalne akcijske popuste, obezbeđuju brojne zadovoljne kupce. Novu akciju predstavila je Velinka Krtinić iz izložbenog salona Ogrev stovarišta koji se nalazi u Železničkoj ulici bb.

 

Stovarišta Ogrev u Zrenjaninu možete pronaći na dve lokacije: u Železničkoj ulici BB i na Lazarevačkom drumu bb, kao i u naseljenom mestu Melenci u Ulici Vujice Vujanova bb. Ukoliko želite da ih posetite u Zrenjaninu, to možete uraditi svakog radnog dana od 8 do 16 časova, I subotom od 8 do 14 časova.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here