Miljan Damjanović je na KZN obavestio javnost da je Gradska izborna komisija pod rednim brojem 2 proglasila izbornu listu Dr Vojislav Šešelj – SRS

0
115

Kandidat Srpske radikalne stranke za gradonačelnika Miljan Damjanović je na konferenciji za novinare obavestio javnost da je Gradska izborna komisija pod rednim brojem 2 proglasila izbornu listu Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka. Na taj način su srpski radikali pokazali superiornost u odnosu na druge političke stranke, ozbiljnu organizaciju i spremnost da se u najkraćem roku članovi, simpatizeri i svi ljudi iz Beograda, koji podržavaju politiku Srpske radikalne stranke, odazovu i pokažu da se na Srpsku radikalnu stranku na ovim izborima može i te kako ozbiljno računati.

Damjanović se u nastavku osvrnuo na gorući problem kako u Beogradu, tako i ostatku Srbije, a to je tema dečije zaštite. On je naveo da će se ukoliko srpski radikali formiraju vlast u Beogradu, boriti da se regresna skala odredi prema prihodima roditelja i broju članova porodice. Zatim je neophodno da se uradi ozbiljna analiza demografije i izgrade novi objekti, ali dok se ne izgrade novi objekti treba pronaći i sistemsko rešenje da bi se što veći broj dece primio u vrtiće. Predlog Srpskih radikala je da se predškolci uvedu u sistem osnovnog obrazovanja, kako je propisano zakonom, i da tu godinu provedu u objektima osnovnih škola. Prvo, da bi se bolje pripremili i shvatili šta ih očekuje, a s druge strane, na taj način bismo oslobodili veliki broj mesta za mališane koji sada nisu mogli da se upišu u vrtiće, a ujedno bismo omogućili roditeljima jedan spokojniji način života i planiranje svojih obaveza.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here