U kozmetičkom salonu ,,Blue moon’’ realizovana je obuka za pedikira i manikira u saradnji sa Filijalom Nacionalne službe za zapošljavanje u Zrenjaninu

0
119

Filijale Nacionalne službe za zapošljavanje redovno organizuju obuke, na osnovu analize stanja i tokova na lokalnim tržištima rada. Cilj obuke je da se nezaposlenim osobama iz različitih kategorija omogući sticanje dodatnih znanja i veština, kroz teorijsko i praktično osposobljavanje, kako bi postali što konkurentniji na tržištu rada i povećali svoje šanse za zapošljavanje. O obukama koje se sprovode govorila je, ispred Filijale Nacionalne službe za zapošljavanje Zrenjanin, Aleksandra Štrbac, savetnik za saradnju sa medijima.

Vlasnica kozmetičkog salona ,,Blue moon’’ Danijela Vlajkov, nedavno se priključila grupi poslodavaca u čijim se firmama vrši obuka. Ovom prilikom govorila je o kursu koji je održan u njenom salonu.

Jedna od polaznica kursa, Dijana Ristov, govorila je o razlozima polaska na kurs za pedikira i manikira.

Kandidati su imali priliku da  steknu dovoljno praktičnih znanja koja će im pružiti mogućnost da po završetku obuke bilo koju od navedenih usluga obavljaju potpuno samostalno, bez obzira da li će se zaposliti u nekom kozmetičkom salonu ili će se, pak odlučiti da otvore svoj salon. Obuke za potrebe tržišta rada se organizuju kako bi nezaposleni stekli znanja i veštine tražene na tržištu rada i time povećali svoje šanse za zaposlenje.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here