Srednja Ekonomsko-trgovinska škola “Jovan Trajković” obeležila je školsku slavu Svetog Savu

0
342

Srednja Ekonomsko-trgovinska škola “Jovan Trajković” obeležila je školsku slavu Svetog Savu i tom prilikom je predstavljen novi trgovački kabinet koji je namenjen učenicima ove škole

Školska slava Sveti Sava obeležena je u fiskulturnoj sali srednje Ekonomsko- trgovinske škole “Jovan Trajković” tradicionalnim lomljenjem kolača kao i malom predstavom koju su pripremili učenici ove škole. Ovom prilikom direktorka škole Dragoslava Golušin dodelila je nagrade učenicima sa najmanje izostanaka, pobednicima literarnog konkursa koji je škola organizovala, učenicima koji su ostvarili odlične rezultate na takmičenjima, kao i profesorima koji su doprineli uspesima učenika. Direktorka škole još jednom je istakla uspehe svojih učenika i profesora.

Ovom prilikom otvoren je trgovački kabinet u kojem će učenici škole steći određenu praksu pre zaposlenja. Direktorka je istakla saradnju sa privrednim kompanijama, posebno sa kompanijom BB “Trade” koja je finansirala otvaranje ovog kabineta.

Kompanija BB “Trade” jedna je od kompanija koja učestvuje u projektu dualnog obrazovanja. Vlasnik Dragoljub Bjeloglav istakao je značaj prakse pre zapošljavanja u marketima ove kompanije. Prošlogodišnja kuma slave Gabrijela Miljuš, roditelj deteta koje pohađa ovu školu, predala je kumstvo Zvezdani Đurić čija su deca takođe učenici ove škole.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here