Cvećara Jasmin za Dan zaljubljenih nudi veliki izbor rezanog i saksijskog cveća, cvetne aranžmane i cvetne korpe sa slatkišima po veoma povoljnim cenama.

0
443

Iako ljubav treba slaviti svakodnevno, postala je tradicija da 14. februara na Dan zaljubljenih posebno obradujemo voljenu osobu. Ono što će svakako obradovati većinu pripadnica nežnijeg pola je buket cveća, cvetni aranžman, cvetna korpa sa slatkišima, pa čak i jedna crvena ruža. Ljubazno osoblje cvećare Jasmin tu je da pomogne u odabiru cveća i ostalih detalja, kako bi vam ovaj praznik bio nezaboravan. Iz JKP „Čistoća i zelenilo“ odnosno cvećare Jasmin, za taj dan svojim klijentima preporučuju ruže, bele i crvene, zatim orhideje, hrizanteme, ljiljane, gerbere i druge vrste cveća koje je jednako lepo i atraktivno. Ispred JKP „Čistoća i zelenilo“ obratila se Danijela Tančić koja je rekla nešto više o ponudi cvećare za Dan zaljubljenih.

Cvećara Jasmin nalazi se u ulici Svetosavska broj 2 i za sve kupce otvorena je radnim danima i subotom od 7-20 časova. Sve porudžbine možete izvršiti i putem telefona 023/536-772.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here