Proteklog vikenda održan je međunarodni rukometni turnir “Trofej grada Zrenjanina” u muškoj i ženskoj konkurenciji, a turnir je svečano otvorio pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura

0
196

Treći međunarodni rukometni turnir “Trofej grada Zrenjanina” održan je proteklog vikenda u našem gradu i okupio je blizu hiljadu učesnika. Učestvovalo je ukupno 45 ekipa u muškoj i ženskoj konkurenciji u tri uzrasne grupe, za generacije rođene 2001.,2003. i 2005.godine. Ove godine na turnir su pristigli gosti iz Grčke i iz Bosne i Hercegovine, a najveći broj ekipa bio je iz Srbije. Organizatori turnira bili su Ženski rukometni klub “Proleter”, a pokrovitelj Grad Zrenjanin. Pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura svečano je otvorio ovaj turnir, a potom istakao značaj ovakvih manifestacija za promociju sporta u našem gradu.

Ispred organizatora turnira obratio se predsednik Ženskog rukometnog kluba “Proleter” Dragiša Albulj, istakavši da je njihov cilj da ovaj turnir postane tradicija.

Zbog velikog broja prijavljenih ekipa utakmice su se odigravale na tri lokacije u gradu, u hali “Medison”, u “Kristalnoj dvorani” i Osnovnoj školi “Žarko Zrenjanin”.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here