Golden Smoljan DOO u svojoj ponudi ima najkvalitetnije pileće meso i pileće prerađevine po najpovoljnijim cenama

0
196

Golden Smoljan DOO u svojoj ponudi ima najkvalitetnije pileće meso i pileće prerađevine po najpovoljnijim cenama na četiri lokacije u Zrenjaninu.

Golden Smoljan DOO je kompanija iz koje se svakodnevno distribuira sveže pileće meso iz sopstvene klanice i pogona za preradu pilećeg mesa koji se nalaze u Žablju. Pilići se za potrebe kompanije uzgajaju na domaćem terenu, prirodnom i zdravom hranom kako bi kvalitet mesa bio vrhunski. Sveže pileće meso se svakodnevno prevozi specijalizovanim, namenski opremljenim vozilima do maloprodajnih objekata ovog preduzeća. Isporuka mesa je iz klanice Golden Smoljan DOO koja posluje u skladu sa HACCP standardom koji garantuje bezbednost proizvoda kao i postojan kvalitet. Robu prati sva potrebna dokumentacija- otpremnica i veterinarsko uverenje. Ove nedelje ponudu je predstavila Svetlana Vereb iz maloprodajnog objekta koji se nalazi u Topličinoj ulici broj 14.

 U prodavnicama King chicken i Golden Smoljan možete pronaći veliki izbor mesa pernatih životinja, kao i brojne mesne prerađevine u vidu punjenih bataka, karabataka, karađorđeve šnicle, rolovane piletine, pljeskavice, raznjiće, ćevape i roštiljske kobasice. Na teritoriji Zrenjanina posluje više objekata u naselju Mužlja, na Zelenom polju, u naselju Šumice, na Lesnini u ulici Marka Oreškovića kao i na glavnoj zrenjaninskoj pijaci i u okviru mlečno mesnih sala na bagljaškoj i pijaci na Lesnini.

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here