U Narodnom pozorištu Toša Jovanović proglašene su ličnosti i sportisti godine po izboru čitalaca u okviru šeste akcije regionalnog nedeljnika Lista Zrenjanin

0
88

U Narodnom pozorištu Toša Jovanović proglašene su ličnosti i sportisti godine po izboru čitalaca u okviru šeste akcije regionalnog nedeljnika, Lista Zrenjanin. Ličnosti su proglašene iz sedam oblasti: politike, privrede, poljoprivrede, medija, kulture, prosvete i medicine.

Najtiražniji regionalni nedeljnik u Srbiji, list Zrenjanin, još jednom je okupio najuspešnije ljude našeg grada iz ukupno sedam oblasti. U pitanju su politika, privreda, poljoprivreda, mediji, kultura, prosveta i medicina. Akcija ,,Izbor ličnosti godine’’ upriličena je 6. put za redom a najuspešnije su nominovali i birali čitaoci pomenutog lista. Pristigao je rekordan broj kupona, 6 994 za ličnost godine a za sportistu 2 613 glasačkih kupona. Ovim je još jednom pokazano koliko se cene pojedinci koji su se svojim aktivnostima istakli u gradu Zrenjaninu i regionu tokom prethodne kalendarske godine. O uspešnosti akcije govorio je direktor i glavni i odgovorni urednik lista Zrenjanin, Dalibor Bubnjević.

Drugo mesto u  kategoriji juniorki osvojila je Ana Milovanović, karatistkinja karate kluba Zrenjanin a prvo mesto pripalo je juniorki Hermini Lukač, kuglašici Ženskog kuglaškog kluba Kristal. Treće mesto u oblasti juniora osvojio je Branko Tomić, iz Rukometnog kluba Proleter. Drugo mesto osvojio je Milan Vasiljević, takmičar Savate kluba Banat. Prvo mesto osvojio je stonoteniser Dimitrije Levajac. Treće mesto u kategoriji ženskih ekipa osvojio je Karate klub Zadrugar, drugo mesto ženski odbojkaški klub Klek MD Zrenjanin a prvo mesto kuglaški klub Kristal. Treće mesto u kategoriji muških ekipa osvojio je kuglaški klub Kristal, drugo mesto rvački klub Proleter a prvo mesto stonoteniserski klub Banat.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here