Sveže pileće meso i pileće prerađevine po veoma povoljnim cenama možete kupiti u prodavnicama “Golden Smoljan” i ,,King čiken”

0
166

Sveže pileće meso i pileće prerađevine  po veoma povoljnim cenama možete kupiti u prodavnicama “Golden Smoljan” i ,,King čiken”.

Kompanija Smoljan DOO sa sedištem u Žablju bavi se uzgojom, preradom i distribucijom svežeg pilećeg mesa i pilećih prerađevina. Kompanija posluje u skladu sa HACCP standardom koji garantuje bezbednost proizvoda kao i postojan kvalitet. Robu prati sva potrebna dokumentacija- otpremnica i veterinarsko uverenje, a pileće prerađevine prave se isključivo od pilećeg mesa i  nalaze se u u specijalnoj ambalaži. Prodavnicu King Chicken u Baranjskoj ulici 18 predstavila je trgovac Eržika Pakaj.

Piletina, odnosno pileće meso izuzetno je zahvalno prilikom obrade u kuhinji, a svaki deo pileta može se pripremiti na mnogo raznih načina. Još jedna prednost piletine je i povoljna cena u odnosu na druga mesa.Vrhunske proizvode od piletine koje proizvodi kompanija Smoljan DOO iz Žablja kao i celokupan asortiman možete pronaći na dobro poznatim lokacijama u gradu. Radno vreme prodavnica Smoljan kompanije je od ponedeljka do subote u terminu od 7 do 20h i nedeljom od 7 do 12h.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here