Auto-moto tehnički centar Zrenjanin pruža usluge kao što su izdavanje međunarodnih dokumenata, registracija i osiguranje vozila, izdavanje dozvole za upravljanje tuđim vozilom u inostranstvu kao i još mnogo toga

0
90

Auto-moto tehnički centar koji se nalazi u Čarnojevićevoj ulici br.1 u Zrenjaninu pruža usluge kao što su izdavanje međunarodnih dokumenata, registracija i osiguranje vozila, izdavanje dozvole za upravljanje tuđim vozilom u inostranstvu kao i još mnogo toga.

Auto-moto tehnički centar u Zrenjaninu i dalje pruža usluge kao što su izdavanje registracione nalepnice, tehnički pregledi, osiguranje i registracija  vozila, kao i  atest i reatest plinskih uređaja. O drugim uslugama kao i o mogućnostima plaćanja govorila je Nadica Stanaćev, administrativni radnik u Auto-moto tehničkom centru Zrenjanin.

Auto – moto tehnički centar u Zrenjaninu nalazi se u Čarnojevićevoj ulici broj 1 i možete ih posetiti radnim danima u terminu od 7 do 19h i subotom od 8 do 13h. Sve potrebne informacije možete dobiti na broj telefona 023/546-610 a ukoliko vam je potrebna pomoć na putu možete pozvati broj 1987.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here