Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić prisustvovao je otvaranju Centra za treniranje odbojkaša koji se nalazi u Kleku

0
200

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić prisustvovao je otvaranju Centra za treniranje odbojkaša koji se nalazi u Kleku.

U sklopu Osnovne škole ,,Jovan Dučić’’ u Kleku otvoren je novi Centar za treniranje odbojkaša u okviru NIS-ovog programa ,,Zajednici zajedno’’ u saradnji sa odbojkaškim klubom ,,Klek Srbijašume’’. U pitanju je moderna dvorana u kojoj će profesionalni sportisti imati mogućnost da kvalitetno treniraju. Svečanom otvaranju Centra prisustvovali su gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, zamenik generalnog direktora i direktor Bloka ,,Servisi’’ NIS-a Valerij Proskurin, predstavnici odbojkaškog kluba ,,Klek’’ i mnogobrojni meštani, kolektiv i đaci OŠ ,,Jovan Dučić’’. Gradonačelnik Čedomir Janjić je istakao značaj finansiranja Naftne industrije Srbije kao društveno odgovorne kompanije uz želju da se saradnja nastavi i u buduće.

Kompanija NIS podržala je otvaranje Centra sa 3 miliona dinara. Sa gradom Zrenjaninom NIS uspešno sarađuje već devet godina i do sada je podržano 139 projekata koji su unapredili i poboljšali uslove života stanovništva u gradu rekao je zamenik generalnog direktora i direktor Bloka ,,Servisi’’ NIS-a Valerij Proskurin.

O značaju Centra za manje mesto kao što je Klek govorio je Rajko Petrović, sportski direktor Odbojkaškog kluba ,,Klek Srbijašume’’.

Direktor OŠ ,,Jovan Dučić’’ u Kleku Ranka Žuža istakla je da je i škola učestvovala u samoj izgradnji Centra.

Centar za trening odbojkaša takođe je namenjen i deci školskog uzrasta, sportskim klubovima kao i rekreativcima. Pod korporativnim sloganom ,,Budućnost na delu’’ NIS sarađuje sa 11 lokalnih samouprava u Srbiji i nastoji da unapredi kvalitet građana u tim zajednicama. U okviru devetogodišnje saradnje sa gradom Zrenjaninom do sada je podržano 139 projekata. U oblasti sporta NIS je podržao četiri projekta kao što su Fudbalski klub ,,Radnički’’, Košarkaški klub ,,Proleter-Naftagas’’, Odbojkaški klub ,,Klek Srbijašume’’ kao i Sportsko društvo ,,Naftagas’’ Elemir.

 

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here