Iz ovonedeljne akcije Stovarište Ogrev po veoma povoljnim cenama izdvaja polirani granit, gašeni kreč, univerzal pletivo, ogrevno drvo u paleti..

0
390

Iz ovonedeljne akcije Stovarište Ogrev po veoma povoljnim cenama izdvaja polirani granit, gašeni kreč, univerzal pletivo, ogrevno drvo u paleti I još mnogo toga iz širokog asortimana.

 U stovarištima Ogreva AD član Keramika Jovanović grupe, možete pronaći sve za vašu kuću na jednom mestu, kompletan gradjevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i ogrevno drvo i ugalj. U akciji koja će trajati od 13.do 20. aprila po izuzetno povoljnim cenama možete pronaći sledeće artikle.

 

Stovarišta Ogrev u Zrenjaninu možete pronaći na dve lokacije: u Železničkoj ulici BB i na Lazarevačkom drumu bb, kao i u naseljenom mestu Melenci u Ulici Vujice Vujanova bb. Ukoliko želite da ih posetite u Zrenjaninu, to možete uraditi svakog radnog dana od 8 do 19h kao i subotom od 8 do 14 časova. Stovarište Ogrev nudi svojim potrošačima kupovinu kompletnog asortimana robe uz mogućnost dopreme robe do vašeg gradilišta.

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here