U Plavom salonu Gradske kuće gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić sa saradnicima upriličio je prijem za Viktora Nemeša, osvajača srebrne medalje na Evropskom šampionatu u rvanju.

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić priredio je danas u Gradskoj kući prijem za rvača Viktora Nemeša koji se nedavno vratio sa Evropskog šampionata gde je osvojio srebrnu medalju i predsednika rvačkog nacionalnog saveza, našeg sugrađanina Željka Trajkovića. Prijemu su prisustvovali i generalni sekretar Sportskog saveza grada Zrenjanina Vukosava Đapić Atanacković kao i pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura koji je istakao značaj osvojene medalje uz nadu da će se uspesi i dalje nastaviti.

 

Viktor Nemeš se u finalu borio protiv dvostrukog uzastopnog olimpijskog šampiona, Rusa Romana Vlasova. Iako nije osvojio zlato, Viktor kaže da je ovo ipak dobar početak godine s obzirom na to da mu predstoji svetsko prvenstvo u Budimpešti gde će pokušati da odbrani titulu.

 

Osvajanjem srebrne medalje na evropskom šampionatu Viktora Nemeša može se reći da je nastavljen kontinuitet uspeha srpskog rvanja na velikim takmičenjima.