Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić sa saradnicima upriličio je prijem za Viktora Nemeša

0
80

U Plavom salonu Gradske kuće gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić sa saradnicima upriličio je prijem za Viktora Nemeša, osvajača srebrne medalje na Evropskom šampionatu u rvanju.

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić priredio je danas u Gradskoj kući prijem za rvača Viktora Nemeša koji se nedavno vratio sa Evropskog šampionata gde je osvojio srebrnu medalju i predsednika rvačkog nacionalnog saveza, našeg sugrađanina Željka Trajkovića. Prijemu su prisustvovali i generalni sekretar Sportskog saveza grada Zrenjanina Vukosava Đapić Atanacković kao i pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura koji je istakao značaj osvojene medalje uz nadu da će se uspesi i dalje nastaviti.

 

Viktor Nemeš se u finalu borio protiv dvostrukog uzastopnog olimpijskog šampiona, Rusa Romana Vlasova. Iako nije osvojio zlato, Viktor kaže da je ovo ipak dobar početak godine s obzirom na to da mu predstoji svetsko prvenstvo u Budimpešti gde će pokušati da odbrani titulu.

 

Osvajanjem srebrne medalje na evropskom šampionatu Viktora Nemeša može se reći da je nastavljen kontinuitet uspeha srpskog rvanja na velikim takmičenjima.

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here