Demokratska stranka Srbije najoštrije osuđuje pokušaj Srpske napredne stranke da pod svoju kontrolu stavi KTV televiziju iz Zrenjanina

0
105

Demokratska stranka Srbije najoštrije osuđuje pokušaj Srpske napredne stranke da pod svoju kontrolu stavi KTV televiziju iz Zrenjanina, služeći se ucenama i ekonomskim pritiscima.

 Informativna služba Demokratske stranke Srbije u saopštenju navodi da pretnje upućene glavnoj i odgovornoj urednici KTV Televizije Danici Radić da ta televizija mora da bude prodata, predstavljaju još jedan dokaz da vladajuća Srpska napredna stranka, pred izdaju i predaju Kosova i Metohije, želi da uguši i one retke nezavisne medijske glasove koji danas postoje u Srbiji.

Samo u potpunom medijskom mraku, gde nijedan stav koji se kosi sa vladajućom dogmom o neophodnosti da po svaku cenu bude potpisan pravno obavezujući sporazum, u prevodu predaja KiM, naprednjačka vlast može da pokuša da prevari srpski narod.

Upozoravamo vlast Srpske napredne stranke da odustane od daljih pretnji i pritisaka usmerenih ka KTV Televiziji, jer patriotski glas Srbije nikada neće moći da bude ugušen- ističe se u saopštenju Informativne službe Demokratske stranke Srbije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here