Srpski sabor Zavetnici podržao KTV televiziju

0
512

U Srbiji se decenijama unazad ne gaji kultura dijaloga između političkih predstavnika, a mediji su odavno zatvorili svoja vrata za javne debate, duele i diskusije. Jedna od retkih koja je odolela ovakvom medijskom šablonu mraka i jednoumlja je zrenjaninska KTV. Verovatno je to razlog što urednica ove televizije, Danica Radić trpi pritiske i ucene aktuelnog gradonačelnika Zrenjanina – saopšteno je iz Srpskog sabora Zavetnici.

U saopštenju Srpskog sabora Zavetnici, član Predsedništva Zavetnika, Milica Đurđević Stamenkovski, navodi “da je u više navrata gostovala na KTV televiziji , susretala se tamo sa ljudima iz različitih stranaka, kako iz vlasti, tako iz opozicije. U emisijama su otvarane važne teme od kojih su mnoge medijske redakcije zaokretale glavu. I ličnim iskustvom uverila sam se u profesionalizam, transparentnost i korektnost KTV i čitavog uredništva- istakla je Milica Đurđević Stamenkovski.

“Zbog toga sa punim pravom pružam podršku gospođi Radić u njenoj nameri da emisije koje organizuje ne uređuju stranke i političari, već urednici i voditelji, a sa jednim ciljem da se građanima pruži puna slika stanja u našoj državi i društvu.
Apelujem na lokalne vlasti u Zrenjaninu, ali i aktuelno državno rukovodstvo da ne gase srpske medije, jer će im stizati strani, koje neće moći finansijski da umore, ucenjuju, niti kontrolišu na bilo koji način.

KTV je jedna od retkih televizija za srpskim prefiksom, kvalitetnim sadržajima i zaista objektivnim pristupom“ – navela je na kraju saopštenja Srpskog sabora Zavetnici, Milica Đurđević Stamenkovski..

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here