Knjižara Novosti je i ovog puta za sve svoje kupce pripremila veliki izbor modnih i putnih torbi kao i kofera, kako za decu, tako i za odrasle po najpovoljnijim cena u gradu.

U bogatom asortimanu Knjižare “Novosti” možete pronaći sve od kancelarijskog materijala, najveći izbor školskog pribora i opreme, sve vrste tapeta, samolepljivih folija i vitraž papira, biciklove, bazene, putne i poslovne torbe, igračke i još mnogo toga po izuzetno povoljnim cenama. Za sve one koji vole da putuju, putna torba ili kofer je više od predmeta u koji će potrpati sve neophodne stvari. Koferi i torbe predstavljaju modni detalj i zato prilikom kupovine treba voditi računa o tome da budu ne samo praktičani, već i moderani, inspirativni i uočljivi.Upravo takve torbe i kofere knjižara Novosti izdvaja iz svoje ponude.

Sve kupce očekuje i niz pogodnosti pri plaćanju. Svu kupljenu robu možete platiti na više načina: gotovinski, pri čemu ostvarujete pravo na 10% popusta ili odloženim plaćanjem na više mesečnih rata čekovima građana i administrativnom zabranom. Dodatne informacije iz knjižare možete dobiti pozivanjem broja telefona 533 438. Ukoliko želite da se lično uverite u asortiman i kvalitet robe, posetite knjižaru Novosti na Žitnom trgu broj 4, a to možete uraditi svakog radnog dana i subotom od 7:30 do 20h , i nedeljom od 8 do14.