Na Žitnom trgu održano je drugo veče kvalifikacija u brzom ispijanju piva

0
101

Trećeg dana tradicionalne manifestacije „ Dani piva“ na Žitnom trgu održano je drugo veče kvalifikacija u ispijanju piva , dok su u muzičkom delu nastupale grupe Instant Karma, Šinobus i Deca loših muzičara.

Muškarci i žene izašli su ponovo na megdan u tradicionalnom ispijanju piva kako bi odmerili snage u okviru druge večeri kvalifikacija. U borbi za ulazak u finale, koje će se održati u subotu i za nagrade u iznosu od 40.000 dinara za prvo mesto , 20.000 za drugo i 10.000 din za treće mesto, vodila se žestoka bitka. Šestorica delija su pokušala da litar piva popiju u što kraćem vremenu, dok su i dame pokazale zavidnu brzinu ispijajući krigle od pola litre . Najbolja vremena ove večeri ostvarili su Milan Kišprdilov, kome je ovo 13to takmičenje po redu, dok je Stojanka Trivunović do sada učestvovala 10 puta i ostvarila 5 pobeda.

Čast i priliku da otvori drugo muzičko veče dobio je zrenjaninski alternativni rok bend Instant Karma. Aleksandar Janković Lenon, frontmen grupe, svoje utiske kao i informacije o novom albumu podelio je ovom prilikom sa nama.

Novosadski bend Šinobusi koji je na muzičkoj sceni već 15 godina , prvi put je nastupio na tradicionalnoj manifestaciji „ Dani piva „ i uspešno se predstavio zrenjaninskoj publici.

Tokom tri decenije postojanja na muzičkoj sceni kultni beogradaski rok sastav „ Deca loših muzičara“ više puta je menjao postavku. Zoran Milivojević je od samog osnivanja u bendu a ovom prilikom je rekao nešto više o Danima piva ali i novim muzičkim poduhvatima.

Mnogobrojna zrenjaninska publika koja je odličan poznavalac i poštovalac rok muzike , kako mlađa, tako i ona nešto starija, je i ove večeri imala priliku da uživa u muzici i u nastupima sva tri sastava.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here