IZBOR ZA MIS ZRENJANINA:Gradskim trgom defilovale lepotice

0
753

U Zrenjaninu je prvi put održano takmičenje u izboru za mis koje je privuklo veliku pažnju posetilaca.

Prvi put u saradnji sa kompanijom Mis Srbija na čelu sa vlasnicom Vesnom Jugović a u okviru tradicionalne manifestacije Dani piva, Grad Zrenjanin i Turistička organizacija grada Zrenjanina organizovali su izbor za mis Zrenjanina. Ovo takmičenje održava se na nivou cele Srbije u svim gradovima širom naše zemlje. U Zrenjaninu se predstavilo 15 devojaka od kojih će izabrana misica predstavljati grad Zrenjanin. Nešto više o samom takmičenju kao i o nagradama govorila je vlasnica kompanije ,,Miss Srbija’’ Vesna Jugović.

 

Na izboru u Zrenjaninu prisustvovala je i aktuelna mis Srbije Ivana Trišić, koja je i zaštitno lice ove kampanje. Ona će u oktobru predati svoju krunu naslednici, i zatim će učestvovati na izboru za mis sveta u Kini.

Na izboru je učestvovalo 15 kandidatkinja među kojima je titulu najlepše ponela Tamara Novaković iz Kučeva. Ona je, pored plasmana u finalno takmičenje za mis Srbije, dobila i stipendiju za kompletno školovanje na fakultetu za Projektni menadžment i komunikacije. Prva pratilja je bila Andrea Bubnjević, a druga Tamara Vrekić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here