Predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović uputio je poruku podrške radu KTV televizije

0
139

Predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović rekao je u poruci podrške radu KTV televiziji da “sve ono što u Srbiji profesionalno i pošteno radi, trpi ozbiljne pritiske od strane vlasti, a ti pritisci će se pojačavati, jer režim ne može da dozvoli ni jedno suprotno mišljenje”.

Predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović u poruci podrške radu KTV televizije, naglasio je da se “sa danom potpune predaje Kosova i Metohije od strane aktuelnog režima pojačavaju i pritisci na sve one koji vole istinu i argumentovanu debatu”.

 

Demokratska stranka Srbije je u jednom od poslednjih saopštenja navela da je “još 24. januara predsednik Srbije izjavio da će pred građane Srbije izaći sa rešenjem za kosovsko pitanje, dok danas i dalje od predsednika Republike nema tog predloga, ali o tome redovno izveštava “velike prijatelje” Srbije, poput Soroša juniora”.

Demokratska stranka Srbije je ponovila da “nikakva odluka koja je u suprotnosti sa Ustavom Srbije, kao i u suprotnosti sa Rezolucijom Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija 1244 nije dozvoljena” i upozorila je predsednika Republike “da bi suprotnim delanjem počinio niz krivičnih dela”.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here