ZRENJANINSKA TELEVIZIJA JEDNA JE OD MALOG BROJA PREOSTALIH MEDIJA NA KOJIMA SE MOGU ČUTI RAZLIČITI POLITIČKI STAVOVI, REKLA JE U PORUCI PODRŠKE NAŠOJ TELEVIZIJI DRAGANA TRIFKOVIĆ

0
187

Direktor Centra za geostrateške studije Dragana Trifković je u poruci podrške borbi KTV televizije za istinsko informisanje rekla da je ‚‚zrenjaninska televizije jedna od malog broja preostalih medija na kojima se mogu čuti različiti politički stavovi , a ne samo naručeni govori i analize predstavnika aktuelne vlasti.

Direktor Centra za geostrateške studije Dragana Trifković je dajući podršku radu KTV televiziji, istakla da se ova zrenjaninska televizja‚‚uvek zalagala za slobodu medija i uvek je dozvoljavala da se kao gosti programa pojavljuju ličnosti iz javnog i političkog života bez obzira na stavove koje su zastupali i iznosili.

 

Dragana Trifković je nekada bila funkcioner Demokratske stranke Srbije ali je iz te stranke istupila pre nekoliko godina. Bavi se novinarskim i publicističkim radom, a javnosti je poznata po svojim izveštajima sa ratnog područja istočne Ukrajine. Česta je sagovornica inostranih medija, a posebno onih iz Rusije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here