U parku prijateljstva Zrenjaninski mališani su predstavili svoje kućne ljubimce

0
106

Održana je dečija izložba pasa na kojoj su naši najmlađi sugrađani predstavili svoje kućne ljubimce.

Izložba pasa svih rasa, ali i onih bez pedigrea održana je po osmi put, u nedelju, 23. septembra u zrenjaninskom parku prijateljstva.
Dečija izložba pasa je zamišljena kao svojevrstan vid druženja naših najmlađih sugrađana sa njihovim kućnim ljubimcima, a nešto više o samoj manifestaciji je rekao predsednik kinološkog društva Zrenjanin Vladimir Vujin

 

Dečju izložbu pasa je podržalo i JKP „Čistoća i Zelenilo“, koje je u okviru manifestacije predstavilo svoj štand za udomljavanje pasa. Danijela Tančić menadžer za odnose sa javnošću JKP „Čistoća i Zelenilo“, je istakla da je udomljavanje pasa besplatno i pozvala sve sugrađane koji imaju uslove za držanje kućnih ljubimaca da posete prihvatilište ovog preduzeća.

 

Pored prilike da se upoznaju sa radom prihvatilišta za pse, naši sugrađani su imali priliku da nakon ispunjavanja kratke papirologije, na licu mesta preuzmu kućnog ljubimca.

 

Đorđa smo ostavili da uživa u druženju sa svojim novim kućnim ljubimcem u nadi da će i oni stariji sugrađani slediti primer ovog mališana .

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here