U okviru Dečje nedelje u Gradskoj narodnoj biblioteci „Žarko Zrenjanin” održan tradicionalni kviz pod nazivom ,,Šta znaš o bajkama“

0
188

U okviru Dečje nedelje svake godine se održava tradicionalni kviz pod nazivom ,,Šta znaš o bajkama’’? U finale kviza ovog puta ušli su vrtići Alisa, Bambi i Kolibri.

Zahvaljujući dobroj saradnji GNB ,,Žarko Zrenjanin’’ i Predškolske ustanove, deca su imala priliku da pokažu znanje koje su stekli o bajkama do sada. Bila je ovo prilika da se lepo zabave, takmiče ali i druže međusobno. Nešto više o kvizu kao i o saradnji sa Predškolskom ustanovom rekla je Jelena Đorđević Perc, PR GNB ,,Žarko Zrenjanin’’.

Stanka Kovrlija, organizator kulturnih aktivnosti, podsetila je na nedavno održanu manifestaciju ,,Veseli šeširi’’ na kojoj je učestvovalo više stotina mališana dodavši da Predškolska ustanova ima odličnu saradnju sa mnogim institucijama u gradu što se posebno pokazalo u toku Dečje nedelje.

 

Gradska narodna biblioteka “Žarko Zrenjanin” u saradnji sa Predškolskom ustanovom Zrenjanin organizuje besplatan kolektivni upis predškolaca u Biblioteku, sa osnovnom idejom ranog razvijanja čitalačkih navika, a svoju besplatnu člansku karticu, tradicionalno, dobijaju i prvaci zrenjaninskih osnovnih škola.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here