Zimske službe spremne za predstojeću sezonu. Na zalihama dovoljno soli za prvi zimski udar

0
110

Načelnica srednjebanatskog okruga Snežana Vučurević sa predstavnicima lokalne samouprave i pripadnicima sektora za vanredne situacije obišla je zimski punkt preduzeća „Eko-gradnja“, a zatim i JKP „Čistoća i Zelenilo“ kako bi se uverila da je mehanizacija spremna za predstojeći zimski period.

Već petu godinu za redom preduzeću „Eko-gradnja“ je povereno održavanje ulica i magistralnih puteva a da li je poverenje ove godine moglo izostati uzimajući u obzir da je ova firma pod konstantnim istragama zbog utaje poreza, pitanja su koja se nameću sama od sebe.

Načelnica Srednjebanatskog okruga ne vidi ništa sporno u pojačanom inspekcijskom nadzoru u preduzeću „Eko-gradnja“, jedino što je važno po njenim rečima je to da nas sneg ne iznenadi

Siniša Kukun rukovodilac građevinskih radova u preduzeću „Eko-gradnja“, rekao je da ovo preduzeće raspolaže potrebnom mehanizacijom i da spremno dočekuje zimsku sezonu

 

Nakon posete preduzeću „Eko-gradnja“ načelnica Srednjebanatskog okruga je obišla i JKP „Čistoća i Zelenilo“ gde se na licu mesta uverila da su i u ovom preduzeću spremni za predstojeći zimski period.

Direktor ovog preduzeća Zoran Protić je javnost upoznao sa mehanizacijom i najavio da su ekipe „Čistoće“ u pripravnosti zbog padavina koje su najavljene za naredne dane.

Stepen angažovanosti zimske službe zavisiće od vremenskih uslova. Prioritet održavanja u zimskoj službi imaju ulice iz prvog stepena održavanja i svi mostovi iz programa održavanja, javno prometne površine uz magistralu i ostale javno prometne površine iz programa drugog stepena održavanja.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here