Ove nedelje iz svog bogatog asortimana stovarišta Ogrev izdvajaju peći na čvrsto gorivo, norveške radijatore rovex, ugalj, ogrevno drvo i još mnogo toga po veoma povoljnim cenama

0
265

Sve za vašu kuću od temelja do krova možete pronaći u stovarištima Ogrev. Kao član Keramika Jovanović grupe u svojoj ponudi imaju veliki izbor keramičkih pločica i sanitarija, kupatilski nameštaj i sve vrste lepkova za pločice, silikona i drugog potrebnog materijala za uređenje vašeg kupatila. Pored toga, stovarišta Ogrev nude sve što je potrebno za molerske radove, kao i neophodu opremu za molere. Ukoliko vam je potrebna drvena građa ili drvena stolarija, u stovarištima Ogrev možete pronaći veliki izbor vrata i prozora kao i sve vrste drvene građe. Kako je sezona grejanja već aktuelna, u Ogrevu možete pronaći peći na čvrsto gorivo, grejalice I radijatore, kao I veliki izbor ogrevnog materijala. U akciji koja će trajati od 21. do 28.decembra po izuzetno povoljnim cenama možete pronaći sledeće artikle.

Stovarišta Ogrev u Zrenjaninu možete pronaći na dve lokacije: u Železničkoj ulici BB i na Lazarevačkom drumu bb, kao i u naseljenom mestu Melenci u Ulici Vujuce Vujanova bb. Sve potrebne informacije možete dobiti pozivanjem brojeva telefona 563 240 i 563 120 za stovarišta u Zrenjaninu i 731 518 za stovarište u Melencima. Ukoliko želite da ih posetite u Zrenjaninu, to možete uraditi svakog radnog dana od 8 do 16.30h  kao i subotom od 8 do 14 časova, a u Melencima radnim danima I subotom od 7:30 do 13:30 h subotom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here