Predsednik Pokrajinskog odbora Narodne stranke Borislav Novaković izjavio je da su se u ovom trenutku izbori u Srbiji pretvorili u fizičko maltretiranje režima nad opozicijom.Takođe je dodao da se to više dalje neće dozvoliti.

0
220

Savez za Srbiju je u saopštenju povodom lokalnih izbora u Lučanima,  naveo da je ministar Nebojša Stefanović priznao da je lično uputio državnu sekretarku Dijanu Hrkalović u Lučane da bi “koordinisala akcijama batinaša koje su predvodili dokazani kriminalci poput čuvenih Zelje, Malovića i njima sličnih”. Kakav je komentar Narodne stranke povodom lokalnih izbora u četiri opštine u Srbiji, pitali smo predsednika Pokrajinskog odbora Borislava Novakovića

U vezi sa stavom oko izbora, svoje mišljenje  je izneo i predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić. On je podsetio da će se 2019.g. razrešiti sudbina Kosova i Metohije. Kako je rekao, ili će doći do sporazuma o normalizaciji odnosa za koji se aktuelna srpska vlast zalaže ili neće. Prema rečima Jeremića do sporazuma ne može da dođe bez republičkog izbornog procesa iz mnogo razloga. On je rekao da republički parlament bez učešća opozicije neće imati legitimitet koji je neophodan međunarodnoj zajednici da bi se završila stvar oko Kosova na način, na koji joj je aktuelna vlast to obećala.

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here