U nedelju, 3. Marta, u Kristalnoj dvorani biće održano prvenstvo Srbije na veslačkim ergometrima

0
98

U multimedijalnoj sali Gradske kuće održana je konferencija za medije na kojoj je najavljeno 28. Prvenstvo Srbije ns veslačkim ergometrima, ali I početak akcije “Sportom za bolje sutra”

Tokom prošle godine naš grad bio je domaćin brojnih nacionalnih šampionata, a prvo takvo takmičenje u ovoj godini biće 28. Prvenstvo Srbije na veslačkim ergometrima, koje će biti održano predstojećeg vikenda u Kristalnoj dvorani, a na kom će se okupiti oko 500 veslača. Na konferenciji za novinare, održanoj u multimedijalnoj Sali Gradske kuće, govoreći o predstojećem takmičenju pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura pohvalio je rad veslačkih klubova iz našeg grada, kao I njihovu želju da ujedine svoje resurse, kontakte I sredstva kako bi organizovali ovo takmičenje. Pored toga, on se osvrnuo I na akciju pod nazivom “Sportom za bolje sutra”.

U organizaciji prvenstva učestvuju zrenjaninski veslački klubovi “Zreneks” I “Begej 1883”. Vladimir Milošev, sekretar I trener VK “Zreneks” najavio je takmičarski deo prvenstva, a istakao je da od svojih takmičara, kojih će na ovom prvenstvu biti 12, očekuje medalje u najmanje dve kategorije.

Danijel Lužaić, predsednik Veslačkog kluba “Begej 1883” govorio je o rekreativnom I I humanitarnom delu predstojećeg takmičenja.

Na prvenstvu Srbije na veslačkim ergometrima učestvovaće 20 takmičara veslačkog kluba Begej kao I 4 veterana, od kojih se očekuje da daju sve od sebe pa ni medalje ne bi trebalo da izostanu. 28. Prvenstvo Srbije na veslačkim ergometrima biće održano u nedelju, 3. Marta u Kristalnoj dvorani, sa početkom u 10 časova.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here