Bajkeri Srednjebanatskog okruga obeležili početak još jedne motorciklističke sezone

0
262

Okupljanjem na Trgu slobode bajkeri iz klubova Srednjebanatskog okruga obeležili su početak još jedne motorciklističke sezone uz poruku ostalim učesnicima u saobraćaju da su sa dolaskom lepog vremena i oni na drumu.

Članovi desetak moto klubova sa teritorije Srednjeg Banata okupili su se u nedelju, 7. aprila na Trgu slobode i time označili početak još jedne motorciklističke sezone, ali i podsetili ostale učesnike u saobraćaju da su od sada i oni na drumu te ih zamolili da obrate pažnju na njih ali i da poštuju saobraćajne propise i pravila.. Na taj način početak još jedne sezone obeležava se u 6 regiona. Domaćini okupljanja na Trgu slobode bili su članovi moto kluba „Road Flayers“ iz Zrenjanina.

Na skupu na Trgu slobode nisu bili prisutni samo bajkeri iz Zrenjanina nego i iz drugih mesta pa su tako početak nove sezone obeležili i članovi moto kluba „Kumovi“ iz Srpske Crnje.

Motorcikliste iz Zrenjanina i okoline u ime grada Zrenjanina pozdravio je pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura koji im je poželeo srećan početak nove motorciklističke sezone i sigurnu i bezbednu vožnju, a  zahvalio im na mnogobrojnim humanitarnim akcijama koje sprovode

Pored moto klubova „Road Flayers“ iz Zrenjanina i „Kumova“ iz Srpske Crnje prisutni su bili i „Wrong way“ i „ Mužlja Vojvodina“ iz Zrenjanina, „Chain breaker“ iz Melenaca,  „Moto pauk“ iz Torka, „Babatovo“ iz Elemira, „Grofovi“ iz Ečke, „Ki riders“ iz Kikinde, i klub „Eskadrila“ iz Gospođinaca.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here