Najnovija akcija stovarišta Ogrev koja će trajati od 26.04 do 03.05.

0
202

Na stovarištima “Ogrev”  tokom predstojeće akcije po veoma povoljnim cenama možete pronaći podne pločice, lepak i fug masu za pločice, kao I sigurnosna vrata I pvc prozor.

Na stovarištima “Ogreva” koja se u Zrenjaninu nalaze u Železničkoj ulici bb i na Lazarevačkom drumu bb I u Melencima u ulici Vujice Vujanova bb  možete pronaći građu I drvenu stolariju, sve za molerske radove, keramičke pločice I sanitarije I sve za demit fasadu. Iz svog asortimana tokom akcije od 26. aprila do 3. maja “Ogrev” izdvajaju podne pločice, lepak I fug masu za pločice, cement, blok za zidanje I benzinski trimer, kao I komplet za demit fasadu.

Pored izuzetno povoljnih cena “Ogrev” nudi I odlične uslove plaćanja pa robu kupljenu na ovim stovarištima možete platiti administrativnom zabranom  ili čekovima građana, kao I sindikalnom prodajom na rate. Sve informacije možete dobiti putem telefona 563-120 I 563-240 kada su u pitanju stovarišta u gradu I putem telefona 731-518 za stovarište u Melencima. Radno vreme stovarišta je od 8 do 19 časova radnim danima I od 8 do 14 časova subotom. Stovarište “Ogrev” želi srećne uskršnje praznike svim svojim kupcima I saradnicima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here