Predsednik Srbije Vučić najavio žestoke akcije udara na kriminal

0
101

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je u Novom Sadu da će MUP u tom gradu sprovesti jednu od žestokih akcija udara na kriminal.

On je na  svečanoj promociji 17. i 18. klase polaznika Centra za osnovnu policijsku obuku i 4. klase polaznika osnovne obuke pripadnika vatrogasno spasilačkih jedinica i diplomiranih studenata Kriminalističko-policijskog univerziteta istakao da će se upravo u ovom gradu pokazati građanima da država može da ih zaštiti od onih koji mogu da ugroze budućnost naše dece.

Vučić  je rekao da država modernizuje i jača policuju i da to ne čini radi represije već radi bezbednosti građana. Predsednik je naglasio da je posao policajca jedan od najvažnijih i najlepših stvari za koje neko može da se odluči i da će država ulagati i dalje u MUP, dodavši da su plate povećane i da će biti još povećanja, te da će policajci imati garantovanu egzistenciju za sebe i svoju porodicu, “jer oni za Srbiju daju ono što je navažnije i najteže dati”.

Vučić je naveo i da država nabavlja najmoderniju opremu da bi se se obručunavali sa potencijalnim teroristima i kriminalcima svih boja koji misle da je moguće prodajući drogu da zaradjuju veliki novac. Predsednik je istakao da naša policija brine o građanima i da mi nemamo pravo da na bilo koji način štedimo na našoj policiji.

Posle govora predsednika Srbije na Trgu Slobode u Novom Sadu pred brojnim prisutnima održan je defile i pokazne vežbe pripadnika MUP-a.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here