PUFovci na sastanku sa gradonačelnikom Zrenjanina

0
253

Po pozivu gradonačelnika Zrenjanina Čedomira Janjića predstavnici Pokreta ujedinjenih fantoma Miljan Čičić i Milan Pernat došli su na sastanak. Oni su zatražili da čista voda bude dostupna u cisternama širom grada budući da Postrojenje za prečišćavanje vode  još nije počelo sa radom i da je zabrana za korišćenje vode još uvek na snazi.

Članovi Pokreta ujedinjenih fantoma Miljan Čičić i Milan Pernat, koji ispred Gradske kuće već pet dana štrajkuju glađu, razgovarali su u prepodnevnim časovima sa gradonačelnikom Zrenjanina Čedomirom Janjićem. Oni su tom prilikom izneli svoje zahteve a to je da se u gradu Zrenjaninu postave cisterne sa zdravom pijaćom vodom i da se odredi tačan datum kada će u našem gradu poteći čista voda. Svoje viđenje sastanka sa gradonačelnikom PUFovci su iskazali na sledeći način:

U javnosti su se pojavile informacije da je Milan Pernat od juna 2008.do avgusta 2012.godine bio zamenik predsednika Upravnog odbora JKP Vodovod i kanalizacija a da je Miljan Čičić u istom periodu bio član Upravnog odbora gradskog Muzeja. U saopštenju u kojem su ove informacije navedene spominje se i naknada od milion i dvesta hiljada dinara što su PUFovci ocenili kao apsurdno.

Upitan da prokomentariše štrajk, gradonačelnik Čedomir Janjić je rekao da to nije rešenje višedecenijskog problema. Istakao je da lokalna samouprava radi na rešavanju kao i da će rezultati tog rada uskoro biti vidljivi.

PUFovci su najavili da će o daljim koracima javnost obavestiti putem zvaničnog saopštenja a kako trenutno stoje stvari, štrajk će nastaviti i u narednom periodu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here