Asfaltiranje ulica u naselju Dudara

0
342

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić obišao je radove na asfaltiranju ulica u naselju Dudara u Zrenjaninu.

Romsko naselje Dudara postoji u Zrenjaninu 70 godina. Od tada do danas stanovnici su se susretali sa mnogim problemima a neki od njih su neasfaltirane ulice koje pogotovo u kišnim danima predstavljaju problem meštanima. Pre nekoliko dana počelo je asfaltiranje u ovom delu grada pa je tim povodom gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić posetio ovo naselje i uverio se kako radovi  napreduju. Stanovnici Dudare imali su samo reči hvale za ovu inicijativu i istakli su da im mnogo znači što će konačno imati asfalt ispred svojih kuća.

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić istakao je da je putna infrastruktura dosta oštećena u gradu a o neophodnosti asfaltiranja ovog dela grada rekao je sledeće:

U toku je asfaltiranje oko 800 metara ulica i pešačkih staza kroz kompletno naselje, površine 3 600 kvadratnih metara, a vrednost investicije je 12 miliona dinara. Prema rečima gradonačelnika radovi će biti nastavljeni i u naseljenim mestima a najveća ulaganja odnose se na izgradnju obilaznice i mosta preko Begeja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here