Prijem za stonotenisere Banata

0
103

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić upriličio je danas prijem za članove stonoteniskog kluba “Banat”, koji su nedavno osvojili šestu titulu prvaka države. Na prijemu je najavljen i veliki međunarodni turnir koji će biti održan septembra u našem gradu.

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić zajedno sa svojim saradnicima ugostio je u Sali gradskog veća članove stonoteniskog kluba “Banat” koji su nedavno osvojili titulu prvaka države. Gradonačelnik Janjić im je čestitao na ostvarenom uspehu i poželeo im sreću u narednim takmičenjima rekavši da će u Gradu uvek imati saradnika i podršku, a članovi “Banata” zahvalili su se gradonačelniku na uslovima koje grad obezbeđuje svim sportistima našeg grada kako bi se što kvalitetnije pripremali za svoja takmičenja i da oni na napore grada uzvraćaju dobrim rezultatima, medaljam a i peharima. Stonoteniseri “Banata” su po šesti put u istoriji kluba poneli titulu prvaka države pobedivši u drugoj utakmici plejofa ekipu novosadskog “Radničkog”. Ilija Majstorović. Đorđe Borčić i Marko Petkov, pod vođstvom trenera Dragana Klajića i koordinatora Žarka Zakića savladali su Bojana Crepulju, Vladu Borčića i Ivora Katića rezultatom 4:2. Tokom ove sezone stonoteniseri Banata ostvarili su 22 pobede u 22 meča što je, po rečima Ilije Majstorovića, rezultat dobrog rada ali i velikog zajedništva u ekipi.

I drugi zrenjaninski stonotenski klub, “Stenes” ostvario je sjajne rezultate u ovoj sezoni osvojivši treće mesto u Superligi Srbije. Stenesu je za malo izmakao plej of i susret sa “Banatom” u finalu.

Tokom prijema najvaljen je i Protour Srbija, veliki međunarodni turnir koji će biti održan u našem gradu septembra i koji će okupiti 300-350 učesnika.

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić rekao je da nema grada u Srbiji koji bi mogao da se pohvali time da u svom gradu ima prvaka države i trećeplasiranu ekipu u stonom tenisu, kao i da je siguran da će turnir koji će biti održan u našem gradu biti organizovan na najvišem nivou i da će se stonoteniseri “Banata” i na ovom turniru prikazati u najboljem svetlu.

Stonoteniserima “Banata” sada sledi pauza, a od avgusta pripreme za novu, nadamo se takođe uspešnu sezonu i pohod na novu, 7. titulu prvaka  Srbije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here