0
83

„Ogrev“ posluje sa tri stovarišta od kojih se dva nalaze u samom gradu na izuzetno povoljnim lokacijama Lazarevački drum bb i Železnička ulica bb dok se treće stovarište nalazi u naseljenom mestu Melenci u ulici Vujice Vujanova bb.

Prilagođavanjem radnog vremena savremenom kupcu, pravovremenom i jasnom reklamom, stovarište je omogućilo širokom broju krajnjih potrošača kupovinu kompletnog asortimana robe sa prevozom. Kontinuirano se vrše ulaganja u objekte i opremu , kao i u obuku i edukaciju zaposlenih, kako bi se obezbedio što veći broj zadovoljnih kupaca. Ogrev je i ove nedelje pripremio akciju tokom koje po veoma povoljnim cenama možete pronaći sledeće artikle:

Pored najnovije akcije u izložbenim salonima Ogreva možete pronaći i keramičke pločice, opremu za kupatila, stolariju, boje i lakove, alate, sve za vodovod i kanalizaciju, elektromaterijal, šrafovsku robu, rezanu građu, opekarske proizvode, metalurgiju, ogrev i još dosta toga. Radno vreme stovarišta u gradu je radnim danima od 8 do 19h i subotom od 8 do 14h a sve bliže informacije o asortimanu i uslovima plaćanja mogu se dobiti putem telefona 563-120 i 563-240 za stovarišta u Zrenjaninu, a broj telefona stovarišta u Melencima je 731-518.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here