Doo Tišma vam predstavlja veliki izbor baštenskih garnitura kao i tobogane, klackalice i ljuljaške

0
465

DOO Tišma ove nedelje izdvaja veliki izbor baštenskih garnitura kao i tobogane, klackalice i ljuljaške po veoma povoljnim cenama.

Robna kuća “Tišma”, koja se nalazi u Beogradskoj ulici bb u svom asortimanu poseduje elektromaterijal, rasvetu, kućnu tehniku i posuđe, sve za vodovod i kanalizaciju, grejna tela i klima uređaje, sve za kupatila, alate, mašine, HTZ opremu, kao i boje, lakove i lepkove. Takođe u DOO Tišma možete pronaći sve što vam je potrebno za odmor i relaksaciju na svežem vazduhu. Iz širokog asoritmana ove nedelje izdvajaju veliki izbor baštenskih garnitura, stolove i stolice izrađene od kvalitetne plastike, aluminijuma i drveta.

Za najmlađe tu su tobogani, klackalice i ljuljaške. Ako ste pak ljubitelj pripremanja hrane na svežem vazduhu, u prodavnici Doo“Tišma“ za vas imaju roštilje, talandare, sač, kotliće, rešetke i gorionike , ćumur i drva za loženje i potpalu. Tišma nudi i veoma povoljne uslove plaćanja pa kupljenu robu pored toga što možete platiti gotovinom i karticama možete platiti i administrativnom zabranom i čekovima građana na 5 meseci bez kamate. Posetite robnu kuću Tišma na dobro poznatoj adresi Beogradska bb radnim danima od 8 do 19h kao i subotom od 8 do 15h. Sve informacije možete dobiti putem brojeva telefona 023/525-233, 023/523-010 i 023/522-443

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here