Ministar Stefanović obišao noćne patrole saobraćajne policije

0
257

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović obišao je noćne patrole saobraćajne policije i Interventne jedinice koje su bile na redovnim zadacima kontrole saobraćaja i otkrivanja potencijalnih krivičnih dela. Stefanović je, zajedno sa direktorom policije Vladimirom Rebićem, obišao nekoliko punktova u Beogradu na kojima je policija vršila kontrolu u cilju povećanja bezbednosti građana.

Samo tokom prethodne noći policija je otkrila dve stotine dvadeset sedam saobraćajnih prekršaja, a zbog vožnje pod dejstvom alkohola kažnjeno je pedeset šest vozača. Troje je, zbog veće količine alkohola u krvi, zadržano u policiji do istrežnjenja. Pripadnici Interventne jedinice priveli su jednu osobu nakon što je pretresom kod nje pronađen pištolj sa petnaest metaka u okviru.

Ministar Stefanović je iskazao zahvalnost pripadnicima policije koji svake noći izlaze na teren i trude se da Beograd, ali i ostatak Srbije, budu maksimalno bezbedni. On je naglasio da policija ovakvim preventivnim radom uspeva da smanji broj krivičnih i prekršajnih dela, a ujedno je i apelovao na vozače da ne voze pijani.

Takođe, potpredsednik Vlade je pohvalio pripadnike Policijske uprave za Grad Beograd na zavidnim rezultatima koje su ostvarili na smanjenju broja krađa, razbojništava i drugih krivičnih dela.

Nebojša Stefanović se upoznao i sa radom novih android radio stanica, koje su počeli da koriste pripadnici Interventne jedinice, a koja bi mogle do kraja godine da zažive u punom kapacitetu u Beogradu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here